MaakLos helpt maakbedrijven het business model toekomstbestendig te maken. Meer klantwaarde over de levenscyclus met minder materialen. In praktische stappen werken wij als wendbare innovatie schil. Samen verschuiven we van producten naar oplossingen en van eenmalige transacties naar blijvende relaties.

Over ons

Dit is Maak Los

Wij gaan voor een langdurige samenwerking. Denken groot, beginnen klein en behapbaar. Praktisch samen met de voeten in de klei aan de slag. Met ons multidisciplinaire team met business en ontwerp achtergrond hebben we de optimale mix om duurzaam innoveren een succes te maken. Durf jij aan de slag met de vragen van morgen? Daag ons uit!

Niels van Olffen

Mijn kracht is de combinatie van mijn sterke innovatieve karakter met de kennis/ervaring om een visie om te zetten naar praktijk. Door mijn commerciële en klantgerichte drive altijd op zoek naar kansen om toegevoegde waarde te creëren. Bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen, nieuwe verdienmodellen door betere aansluiting bij de marktbehoefte, maximaal de aanwezige kennis en ervaring naar de markt brengen in toegevoegde waarde!

Egbert Rinsma

Passie in het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve bedrijfsconcepten. Met 20 jaar ervaring als business developer help ik organisaties hun innovatiepotentieel in de markt te benutten. Ik sla de brug tussen nieuwe technologieën en de markt en vertaal dat naar commercieel succes. De toegevoegde waarde voor de klant staat daarbij altijd centraal. Het geeft energie om van niets iets te maken, en bestaande markten op te schudden door het radicaal anders doen. Enthousiasme, lef en doen typeren mij het beste.

Rens Leerkes

Nieuwe ideeën en technieken boeiden mij altijd al. Passie voor het verbeelden en tastbaar maken van concepten. Van huis uit ben ik vormgever maar graag verder dan een sausje. Het ontwerpproces geeft structuur aan omgaan met onzekerheid en het concreet maken voor producten en diensten. Ik ontwerp heldere concepten en eenvoudige prototypes waarmee je – net zoals een startup – snel en doelgericht inspeelt op de nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Artikelen

Bekijk alles

Waarom is circulair ondernemen interessant?

Refurbishing de eerste stap naar circulair ondernemen

Durf jij aan de slag met
de vragen van morgen?

Aan de slag met
de vragen van morgen

Of bel Egbert

06-23235323

  • Maaklos
  • Professor Snijdersstraat 2
  • 2628 RA Delft
  • KvK: 78417511
  • Btw: NL861385512B01
  • Bank: NL68 KNAB 0255 6885 47
Back to top